Intia

Intian viisumi

Teemme Visumservicessä Intian viisumin hankkimisen sinulle helpoksi.

Valittavanasi on kaksi viisumivaihtoehtoa. Luethan seuraavat ohjeet huolellisesti: 

1) Lähetystöstä haettava viisumi, joka tulee kiinni passiin

2) Elektroninen e-viisumi, joka toimitetaan hakijalle sähköisesti

 

 

1) Hakuohjeet: Lähetystöstä haettava viisumi, joka tulee kiinni passiin

Intian viisumin hankkiminen on yleensä työläs ja aikaa vievä prosessi. Mikäli viisumihakemuksessa on virhe tai sitä ei ole täytetty oikein, dokumentteja ei oteta vastaan ja lähetystössä joutuu asioimaan useamman kerran. 

Sinun tulee toimittaa Visumserviceen täytetty viisumihakemuslomake, passi ja värillinen valokuva (5cm x 5cm) sekä matkanjärjestäjän matkavahvistus. Olet myös tervetullut Visumservicen toimistoon, mikäli tarvitset apua viisumilomakkeen täyttämisessä tai jos tarvitset lähetystön vaatimusten mukaisen passikuvan.

Intian viisumia varten on kirjauduttava Intian virallisille konsulaattiosaston sivuille viisumilomakkeen täyttämistä varten, klikkaa tästä ja valitse "Regular Visa Application". Varaa lomakkeen täyttämiseen aikaa: lomake on täytettävä kaikilta osin huolellisesti ja joka kohtaan on vastattava. Mikäli täytät itse Intian viisumihakemuksen, löydät ohjeet lomakkeen täyttämistä varten klikkaamalla tällä sivulla kohdasta "Lataa tiedot viisumin hakemisesta". Valitettavasti emme voi olla puhelimitse apuna viisumilomakkeen täyttämisen aikana.

Visumservicen tarjoaman palvelun myötä Sinun ei tarvitse huolehtia Intian viisumihakemuslomakkeesta – me hoidamme työn puolestasi lisämaksua vastaan. Visumservice täyttää Intian viisumihakemuslomakkeen puolestasi, tulostaa sen ja toimittaa Sinulle allekirjoitustasi varten. Lomake toimitetaan ensisijaisesti sähköpostin liitteenä tai vaihtoehtoisesti postitse (postimaksu EUR 12,40, sis. alv). Lomakkeen täyttöpalvelu maksaa EUR 31 (sis.alv). Suomenkielisen lomakkeen ja muut ohjeet löydät klikkaamalla auki "Lataa tiedot viisumin hakemisesta".

Hinta: Lähetystöstä haettava viisumi, joka tulee kiinni passiin

Visumservice -käsittelymaksu

EUR 61,40 (sis.alv) /viisumi                                              

Lähetystön kulut

EUR 98 / viisumi

 

Muut hinnat: Lähetystöstä haettava viisumi, joka tulee kiinni passiin

Passikuvan muokkaus ja tulostus 

EUR 9,95 (sis.alv)                                                     

Visumervicen tekemä sähköinen viisumihakemuslomake 

EUR 31 (sis. alv)

Paperilasku postitse

EUR 8,70 (sis.alv)

 

Toimituskulut: Lähetystöstä haettava viisumi, joka tulee kiinni passiin

Pikaposti (toimitus seuraavana päivänä)

EUR 12,40 (sis.alv)

Kuriiritoimitus

Kysy hinnat toimistostamme

Nouto Visumservicen toimistosta

Ilmainen

 

 

 

 

2) Hakuohjeet: Elektroninen e-viisumi

26.12.2014 alkaen Intian lentokentillä ei enää myönnetä viisumeita saapuessa ilman ennakkoon haettua ja maksettua sähköistä ETA-hakemusta. Kun hakemus on hyväksytty, hakija saa sähköpostiinsa auktorisoinnin/viisumin, joka tulee tulostaa ja ottaa mukaan matkalle. Maahan tulee saapua 120 päivän sisään viisumin myöntämisestä ja maassa saa viipyä 60 päivää. Järjestelmä ei ole lähetystön ylläpitämä, eikä lähetystöstä voi tiedustella tai tehdä muutoksia tämän viisumin suhteen. Suosittelemme hakemaan elektronista e-viisumia viimeistään 7 päivää ennen matkalle lähtöä. 

Visumservicen tarjoaman palvelun myötä Sinun ei tarvitse huolehtia elektronisen e-viisumin hakulomakkeen täytöstä – me hoidamme työn puolestasi lisämaksua vastaan. Mikäli haluat hakea Intian e-viisumia Visumservicen kautta, ystävällisesti täytä tämä Visumservicen e-viisumilomakeTämä lomake sisältää kaikki tarvittavat tiedot mitä tarvitaan elektronisen e-viisumin hakemiseen. Lomakkeeseen liitetään passikopio ja värillinen valokuva viisumin hakijasta (5cm x 5cm). 

HUOM! Matka Intiaan tulee olla jollekin seuraavista lentoasemista: Mumbai, Delhi, Chennai, Kolkata, Thiruvananthapuram, Bangalore, Hyderbad, Kochi ja Goa. Lisätietoa sähköisestä viisumista voit lukea täältä.

Intian elektoronisen e-viisumin hinnat:

Visumservice -käsittelymaksu

EUR 61,40 (sis.alv) /viisumi                                              

Lähetystön kulut

USD 50 (noin EUR 45) / viisumi

 

 

Viisumien maksu:

Visumservice lähettää sähköpostitse laskun. Halutessasi lähetämme laskun postitse - mainitsethan tällöin asiasta viisumitilauksessasi. Maksun tulee olla suoritettuna ennen kuin Visumservice voi palauttaa passin ja viisumin.

 

Yhteystiedot:

Haluatko ottaa yhteyttä Visumserviceen? Palvelemme Aurinkomatkojen asiakkaita numerossa 09-3489 621 ja sähköpostiosoitteessa: info@visumservice.fi. Ystävällisesti mainitse viestissäsi «Aurinkomatkat».