Kiina

Kiinan viisumi

Teemme Visumservicessä Kiinan viisumin hankkimisen sinulle helpoksi.

Kiinan viisumin hankkiminen on yleensä työläs ja aikaa vievä prosessi. Mikäli viisumihakemuksessa on virhe tai sitä ei ole täytetty oikein, dokumentteja ei oteta vastaan ja lähetystössä joutuu asioimaan useamman kerran. Kiinan lähetystö ei ota vastaan postitse lähetettyjä hakemuksia.

Visumservice antaa sinulle ohjeet viisumin hankintaan ja näin saat matkallesi juuri oikean viisumityypin. Lisäksi saat tiedon viisumisi käsittelyn etenemisestä sähköpostiisi.

Sinun tulee toimittaa Visumserviceen täytetty viisumihakemuslomake, passi, kopio passin tietosivusta, valokuva ja Aurinkomatkojen matkavahvistus. Olet myös tervetullut Visumservicen toimistoon, mikäli tarvitset apua viisumilomakkeen täyttämisessä tai jos tarvitset passikuvan.

 

Hinnat:

Visumservice -käsittelymaksu   

61,40 € /viisumi (sis. alv)                                                

Lähetystön kulut

60 €/ yksi maahantulo / viisumi

 

90 €/ kaksi maahantuloa / viisumi

 

Mikäli olet varannut Aurinkomatkoilta risteilyn, jonka aikana liikutaan kansainvälisillä vesillä, varmistathan ennen viisumin hakemista tarvitsetko risteilylle viisumin yhdellä vai useammalla maahantulolla.

 

Toimituskulut

Pikaposti (toimitus seuraavana päivänä)

EUR 12,40 ( sis.alv)                                                      

Kuriiritoimitus

Kysy hinnat toimistostamme

Nouto Visumservicen toimistosta

Ilmainen 

 

Muut hinnat

Passikuvan muokkaus ja tulostus  EUR 9,95 (sis. alv)                                                      

Paperilasku postitse

EUR 8,70 (sis. alv)       

 

Maksu

Visumservice lähettää sähköpostitse laskun. Halutessasi lähetämme laskun postitse - mainitsethan tällöin asiasta viisumitilauksessasi. Maksun tulee olla suoritettuna ennen kuin Visumservice voi palauttaa passin ja viisumin.

Yhteystiedot:

Haluatko ottaa yhteyttä Visumserviceen? Palvelemme Aurinkomatkojen asiakkaita numerossa 09-3489 621 ja sähköpostiosoitteessa: info@visumservice.fi. Ystävällisesti mainitse viestissäsi «Aurinkomatkat».

Tilaa viisumi: