Thaimaa

Teemme Visumservicessä Thaimaan viisumin hankkimisen sinulle helpoksi.

Thaimaan viisumin hankkiminen on yleensä työläs ja aikaa vievä prosessi. Mikäli viisumihakemuksessa on virhe tai sitä ei ole täytetty oikein, dokumentteja ei oteta vastaan ja lähetystössä joutuu asioimaan useamman kerran.

Visumservice antaa sinulle ohjeet viisumin hankintaan ja näin saat matkallesi juuri oikean viisumityypin. Lisäksi saat tiedon viisumisi käsittelyn etenemisestä sähköpostiisi.

Muistathan, että Thaimaahan suuntautuvalle turistimatkalle suomalainen ei tarvitse viisumia, mikäli matkan kestoon alle 30 päivää. Passin on kuitenkin oltava voimassa vähintään 6 kuukautta Thaimaahan saapumisen jälkeen. Viisumi tarvitaan myös mikäli olet ollut Thaimaassa viisumitta kaksi (2) kalenterivuoden aikana ja saapunut maahan maarajan tarkistusasemien kautta.

Matkat, joiden aikana matkustaja viipyy maassa 30 päivää tai enemmän, viisumi vaaditaan.

Sinun tulee toimittaa Visumserviceen täytetty viisumihakemuslomake, passi, kopio passin tietosivusta, 2 värillistä passivalokuvaa, kopio lentolipuista, tiliote, Aurinkomatkojen matkavahvistus.

Olet myös tervetullut Visumservicen toimistoon, mikäli tarvitset apua viisumilomakkeen täyttämisessä tai jos tarvitset passikuvan.

Viisumia voi hakea vasta, kun matkan alkuun on aikaa 3 kuukautta tai vähemmän.

Hinnat:

Visumservice -käsittelymaksu   

61,40 € /viisumi (sis alv.)                                                

Lähetystön kulut

30€/ 1 maahantulo / viisumi
60€/ 2 maahantuloa / viisumi
130€/ monikertaisella maahantulolla / viisumi

 

Toimituskulut

Pikaposti (toimitus seuraavana päivänä)

EUR 12,40 (sis alv)                                                    

Kuriiritoimitus

Kysy hinnat toimistostamme

Nouto Visumservicen toimistosta

Ilmainen

 

Muut hinnat

Passikuvan muokkaus ja tulostus

EUR 9,95 (sis alv)                                                      

Paperilasku postitse

EUR 8,70 (sis alv.)

 

Maksu

Visumservice lähettää sähköpostitse laskun. Mikäli haluat paperilaskun postitse, mainitsethan siitä tilauksen yhteydessä. Maksun tulee olla suoritettuna ennen kuin Visumservice voi palauttaa passin ja viisumin.

Yhteystiedot:

Haluatko ottaa yhteyttä Visumserviceen? Palvelemme Aurinkomatkojen asiakkaita numerossa 09-3489 621 ja sähköpostiosoitteessa: info@visumservice.fi. Ystävällisesti mainitse viestissäsi «Aurinkomatkat».

Tilaa viisumi: