Vietnam

Vietnamin viisumi

Teemme Visumservicessä Vietnamin viisumin hankkimisen sinulle helpoksi.

Vietnamin viisumin hankkiminen on yleensä työläs ja aikaa vievä prosessi. Mikäli viisumihakemuksessa on virhe tai sitä ei ole täytetty oikein, dokumentteja ei oteta vastaan ja lähetystössä joutuu asioimaan useamman kerran.

Visumservice antaa sinulle ohjeet viisumin hankintaan ja näin saat matkallesi juuri oikean viisumityypin. Lisäksi saat tiedon viisumisi käsittelyn etenemisestä sähköpostiisi.

Muistathan, että Vietnamiin suuntautuvalle turistimatkalle suomalainen ei tarvitse viisumia, jos matka kestää alle 15 päivää. Viisumitta voi matkustaa, mikäli matkustajan passi on voimassa vähintään 90 päivää maahantulopäivästä ja matkustajalla on esittää paluun lentolippu. Poistuessaan maasta, matkustaja ei voi palata Vietnamiin 30 päivään, ilman etukäteen hankittua viisumia.

Matkat, joiden aikana matkustaja viipyy maassa enemmän kuin 14 päivää – viisumi vaaditaan.

Sinun tulee toimittaa Visumserviceen täytetty viisumihakemuslomake, passi, valokuva ja Aurinkomatkojen matkavahvistus. Olet myös tervetullut Visumservicen toimistoon, mikäli tarvitset apua viisumilomakkeen täyttämisessä tai jos tarvitset passikuvan.

Hinnat:

Visumservice -käsittelymaksu   

EUR 61,40 /viisumi (sis.alv.)                                               

Lähetystön kulut

45 €/ 1 maahantulo / viisumi

50 €/ 1 kk monikerta / viisumi

100 €/ 3 kk monikerta / viisumi

 

Toimituskulut

Pikaposti (toimitus seuraavana päivänä)

EUR 12,40                                                      

Kuriiritoimitus

Kysy hinnat toimistostamme

Nouto Visumservicen toimistosta

Ilmainen

 

Muut hinnat

Passikuvan muokkaus ja tulostus

EUR 9,95                                                      

Paperilasku postitse

EUR 8,70

 

Maksu

Visumservice lähettää sähköpostitse laskun. Mikäli haluat paperilaskun postitse, mainitsethan siitä viisumitilauksessa. Maksun tulee olla suoritettuna ennen kuin Visumservice voi palauttaa passin ja viisumin.

 

Yhteystiedot:

Haluatko ottaa yhteyttä Visumserviceen? Palvelemme Aurinkomatkojen asiakkaita numerossa 09-3489 621 ja sähköpostiosoitteessa: info@visumservice.fi. Ystävällisesti mainitse viestissäsi «Aurinkomatkat».

 

Tilaa viisumi: