Intia

Intian turistiviisumi

 

Valittavanasi on kaksi tapaa hakea turistiviisumia Intiaan. Luethan seuraavat ohjeet huolellisesti.

Vaihtoehdot:

1) Intian lähetystöstä haettava viisumi, joka tulee kiinni passiin

tai

2) Elektroninen e-viisumi, joka toimitetaan hakijalle sähköisesti

 

 

Hakuohjeet: 

1)  Lähetystöstä haettava viisumi, joka tulee kiinni passiin

Intian viisumin hankkiminen on yleensä työläs ja aikaa vievä prosessi. Mikäli viisumihakemuksessa on virhe tai sitä ei ole täytetty oikein, dokumentteja ei oteta vastaan ja lähetystössä joutuu asioimaan useamman kerran. 

Sinun tulee toimittaa Visumserviceen täytetty viisumitilaus, viisumihakemuslomake, passi, värillinen valokuva (5cm x 5cm) ja matkanjärjestäjän matkavahvistus. Olet myös tervetullut Visumservicen toimistoon, mikäli tarvitset apua viisumilomakkeen täyttämisessä tai jos tarvitset lähetystön vaatimusten mukaisen passikuvan.

Intian viisumia varten on kirjauduttava Intian virallisille konsulaattiosaston sivuille viisumilomakkeen täyttämistä varten, klikkaa tästä ja valitse "Regular Visa Application". Varaa lomakkeen täyttämiseen aikaa: lomake on täytettävä kaikilta osin huolellisesti ja joka kohtaan on vastattava. Mikäli täytät itse Intian viisumihakemuksen, löydät ohjeet lomakkeen täyttämistä varten klikkaamalla sivun alareunasta "Lataa tiedot viisumin hakemisesta". Valitettavasti emme voi olla puhelimitse apuna viisumilomakkeen täyttämisen aikana.

Lisäpalvelu: Visumservicen tarjoaman palvelun myötä Sinun ei tarvitse huolehtia Intian viisumihakemuslomakkeesta – me hoidamme työn puolestasi lisämaksua vastaan. Visumservice täyttää Intian viisumihakemuslomakkeen puolestasi, tulostaa sen ja toimittaa Sinulle allekirjoitustasi varten. Lomake toimitetaan ensisijaisesti sähköpostin liitteenä tai vaihtoehtoisesti postitse (postimaksu EUR 18,60, sis. alv). Lomakkeen täyttöpalvelu maksaa EUR 31 (sis.alv). Suomenkielisen lomakkeen ja muut ohjeet löydät klikkaamalla auki "Lataa tiedot viisumin hakemisesta".

Hinta: (Lähetystöstä haettava viisumi, joka tulee kiinni passiin)

 

Visumservice -käsittelymaksu

EUR 61,40 (sis.alv) /viisumi                                              

Lähetystön kulut

EUR 97 / viisumi

 

Muut hinnat: (Lähetystöstä haettava viisumi, joka tulee kiinni passiin) 

 

Passikuvan muokkaus ja tulostus

EUR 9,95 (sis. alv)

Visumservicen tekemä sähköinen viisumihakemuslomake

EUR 31 (sis. alv)

Paperilasku postitse

EUR 8,70 (sis.alv)

Toimituskulut: (Lähetystöstä haettava viisumi, joka tulee kiinni passiin)

 

Pikaposti (toimitus seuraavana päivänä)

EUR 18,60 (sis.alv)

Kuriiritoimitus

Kysy hinnat toimistostamme

Nouto Visumservicen toimistosta

Ilmainen

 

 

 

Hakuohjeet  

2) Elektroninen e-viisumi

Intian elektroninen e-viisumi on mahdollista hakea ja maksaa ennakkoon verkossa. Kun hakemus on hyväksytty, hakija saa sähköpostiinsa auktorisoinnin/viisumin, joka tulee tulostaa ja ottaa mukaan matkalle. Maahan tulee saapua 30 päivän sisällä viisumin myöntämisestä ja maassa saa viipyä 30 päivää. Järjestelmä ei ole lähetystön ylläpitämä, eikä lähetystöstä voi tiedustella tai tehdä muutoksia tämän viisumin suhteen. Suosittelemme hakemaan elektronista e-viisumia viimeistään 7 päivää ennen matkalle lähtöä.

Lisäpalvelu: Visumservicen tarjoaman palvelun myötä Sinun ei tarvitse huolehtia elektronisen e-viisumin hakulomakkeen täytöstä – me hoidamme työn puolestasi lisämaksua vastaan. Mikäli haluat hakea Intian e-viisumia Visumservicen kautta, ystävällisesti täytä tämä Visumservicen e-viisumilomake. Tämä lomake sisältää kaikki tarvittavat tiedot elektronisen e-viisumin hakemiseen. Lomakkeeseen liitetään passikopio ja viisumin hakijan värillinen passivalokuva (5cm x 5 cm).

HUOM! Matka Intiaan tulee olla jollekin seuraavista lentoasemista: Mumbai, Delhi, Chennai, Kolkata, Thiruvananthapuram, Bangalore, Hyderbad, Kochi ja Goa. Lisätietoa sähköisestä viisumista voit lukea englanniksi  täältä.

Intian elektoronisen e-viisumin hinnat:

Visumservice -käsittelymaksu

EUR 61,40 (sis.alv) /viisumi                                              

Verkossa maksettavan viisumin kulu

USD 50/ viisumi

 

 

Viisumien maksu:

Visumservice lähettää sähköpostitse laskun. Halutessasi lähetämme laskun postitse - mainitsethan tällöin asiasta viisumitilauksessasi.

Maksun tulee olla suoritettuna ennen kuin Visumservice voi palauttaa passin ja viisumin.

Visumservice

09 - 3489 621

Info@visumservice.fi

Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki

Avoinna maanantai - perjantai klo 8 - 17

Numeromme päivystää hätätapausten varalta myös toimistoajan ulkopuolella.

 

 

 

Materiaali / Lähetystöstä haettava viisumi, joka tulee kiinni passiin: