Kuuba

 

Kuuban turistikortti

Suomen kansalainen tarvitsee turistikortin matkustaessaan Kuubaan. Visumservice hankkii turistikortin puolestasi. Huomioi että passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkalta paluun jälkeen. Suosittelemme kortin hankintaa enintään 4 viikkoa ja viimeistään 2 viikkoa ennen matkaa. Käsittelyaika on 3 päivää.

Vaadittavat asiakirjat
- Tilauslomake. Siirry tästä tilauslomakkeeseen
- Kopio passin nimisivun aukeamasta

Yksi henkilö voi täyttää tilauslomakkeen useamman (1-4) puolesta. Yhteyshenkilö saa jokaisesta palvelun vaiheesta päivitysviestin sähköpostiinsa. Voit myös tulostaa tilauslomakkeen, täyttää käsin ja toimittaa tai tuoda Visumserviceen yhdessä passikopioiden kanssa. Valmis turistikortti postitetaan yhteyshenkilölle tai sen voi noutaa toimistostamme. Ole yhteydessä tai tule käymään mikäli tarvitset apua turistikortin hankkimisessa.

Hinta (sis. alv 24 %)

Visumservice- käsittelymaksu       EUR 61,40 / matkustaja *)
Lähetystön kulut EUR 17 / turistikortti


Toimituskulut:

Nouto Visumservicen toimistosta EUR 0
Pikakirje                                          EUR 18,60
Kuriiritoimitus Kysy hinta toimistostamme


*) Matkavekan ja Lomamatkojen asiakkaalle 1 Visumservicen käsittelymaksu kun yksi matkustaja tarvitsee yhdelle matkalleen 2 turistikorttia. Tämä koskee risteilytuotetta. 

Maksu
Visumservice lähettää sähköpostitse laskun tilauksen yhteyshenkilölle. Maksu tulee olla suoritettuna ennen kuin Visumservice luovuttaa turistikortin.

Visumservice
09 - 3489 621
Info@visumservice.fi
Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki
Avoinna maanantai - perjantai klo 8 - 17
Numeromme päivystää hätätapausten varalta myös toimistoajan ulkopuolella