Intia

Intian viisumi

Intian viisumin hankkiminen on varsin työläs ja aikaa vievä prosessi. Lähetystöllä on erittäin tarkat vaatimukset viisumihakemuslomakkeen täyttämiseen.

Viisumin hakemisen jouduttamiseksi TEMA ja Visumservice ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka avulla Intian viisumin hankinta sujuu helposti. Visumservice antaa ohjeet viisumin hankintaan ja näin saat matkallesi juuri oikean viisumityypin. Lisäksi saat jokaisesta viisumikäsittelyn vaiheesta päivitystiedon sähköpostiisi.

TEMA lähettää kaikki tarvittavat matkaa koskevat tiedot suoraan Visumserviceen. Sinun tulee toimittaa Visumserviceen täytetty viisumihakemuslomake, matkavakuutustodistus, passi ja valokuva (5cm x 5cm). Olet myös tervetullut Visumservicen toimistoon, mikäli tarvitset apua viisumilomakkeen täyttämisessä tai jos tarvitset lähetystön vaatimusten mukaisen passikuvan.

Intian viisumia varten on kirjauduttava Intian virallisille konsulaattiosaston sivuille sähköisen viisumilomakkeen täyttämistä varten. Varaa lomakkeen täyttämiseen aikaa: lomake on täytettävä kaikilta osin huolellisesti ja joka kohtaan on vastattava. Visumservicen tarjoaman palvelun myötä Sinun ei tarvitse huolehtia ko. sähköisestä lomakkeesta – me hoidamme työn puolestasi EUR 37,20 lisämaksua vastaan. Visumservice täyttää lomakkeen puolestasi, tulostaa sen ja postittaa Sinulle allekirjoitustasi varten.

Mikäli täytät itse online-hakemuksen, annamme Sinulle ohjeet lomakkeen täyttämistä varten. Valitettavasti emme voi olla puhelimitse apuna viisumilomakkeen täyttämisen aikana.

Hinnat

Visumservice -käsittelymaksu EUR 61,40 / viisumi
Lähetystön kulut EUR 97 / viisumi

 

Muut hinnat

Passikuvan muokkaus ja tulostus  EUR 9,95    
Visumervicen tekemä sähköinen viisumihakemuslomake  EUR 37,20

 

Toimituskulut

Pikaposti (toimitus seuraavana päivänä) EUR 12,40
Kuriiritoimitus Kysy hinnat toimistostamme
Nouto Visumservicen toimistosta EUR 0

 

Maksu

Visumservice lähettää sähköpostitse laskun. Maksun tulee olla suoritettuna ennen kuin Visumservice voi palauttaa passin ja viisumin.

Yhteystiedot

Haluatko ottaa yhteyttä Visumserviceen? Palvelemme Teman asiakkaita numerossa 09-3489 621 ja sähköpostiosoitteessa: info@visumservice.fi. Ystävällisesti mainitse viestissäsi «Tema».

Tilaa viisumi