Kiina

Kiinan viisumi

Kiinan viisumin hankkiminen on työläs ja aikaa vievä prosessi. Mikäli viisumihakemuksessa on virhe tai sitä ei ole täytetty oikein, dokumentteja ei oteta vastaan ja lähetystössä joutuu asioimaan useamman kerran. Kiinan lähetystö ei ota vastaan postitse lähetettyjä hakemuksia.

Viisumin hakemisen jouduttamiseksi TEMA ja Visumservice ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka avulla Kiinan viisumin hankinta sujuu helposti. Visumservice antaa ohjeet viisumin hankintaan ja näin saat matkallesi juuri oikean viisumityypin. Lisäksi saat jokaisesta viisumikäsittelyn vaiheesta päivitystiedon sähköpostiisi.

TEMA lähettää kaikki tarvittavat matkaa koskevat tiedot suoraan Visumserviceen. Sinun tulee toimittaa Visumserviceen täytetty viisumihakemuslomake, passi, kopio passin tietosivusta, valokuva sekä TEMAn matkavahvistus. Olet myös tervetullut Visumservicen toimistoon, mikäli tarvitset apua viisumilomakkeen täyttämisessä tai jos tarvitset passikuvan.

Hinnat

Visumservice- käsittelymaksu EUR 61,40 / viisumi
Lähetystön kulut EUR 60 / viisumi

 

Toimituskulut

Pikaposti (toimitus seuraavana päivänä) EUR 12,40
Kuriiritoimitus Kysy hinnat toimistostamme
Nouto Visumservicen toimistosta Ilmainen

 

Muut hinnat

Passikuvan muokkaus ja tulostus EUR 9,95
   

Maksu

Visumservice lähettää sähköpostitse laskun. Maksun tulee olla suoritettuna ennen kuin Visumservice voi palauttaa passin ja viisumin.

Yhteystiedot

Haluatko ottaa yhteyttä Visumserviceen? Palvelemme Teman asiakkaita numerossa 09-3489 621 ja sähköpostiosoitteessa: info@visumservice.fi. Ystävällisesti mainitse viestissäsi «Tema».

Tilaa viisumi