Venäjä

Venäjän viisumi

Venäjän viisumin hankkiminen on varsin työläs ja aikaa vievä prosessi. Lähetystöllä on erittäin tarkat vaatimukset viisumihakemuslomakkeen täyttämiseen.

Viisumin hakemisen jouduttamiseksi TEMA ja Visumservice ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka avulla Venäjän viisumin hankinta sujuu helposti. Visumservice antaa ohjeet viisumin hankintaan ja näin saat matkallesi juuri oikean viisumityypin. Lisäksi saat jokaisesta viisumikäsittelyn vaiheesta päivitystiedon sähköpostiisi.

TEMA lähettää kaikki tarvittavat matkaa koskevat tiedot suoraan Visumserviceen. Sinun tulee toimittaa Visumserviceen täytetty alkuperäinen allekirjoitettu viisumihakemuslomake, matkavakuutustodistus vakuutusyhtiöltä (vakuutuskortti ei kelpaa), passi ja värillinen valokuva enintään kuusi (6) kuukautta . Olet myös tervetullut Visumservicen toimistoon, mikäli tarvitset apua viisumilomakkeen täyttämisessä tai jos tarvitset lähetystön vaatimusten mukaisen passikuvan.

Venäjän viisumia varten on kirjauduttava Venäjän virallisille konsulaattiosaston sivuille sähköisen viisumilomakkeen täyttämistä varten. Varaa lomakkeen täyttämiseen aikaa: lomake on täytettävä kaikilta osin huolellisesti ja jokaiseen tähdelliseen kohtaan on vastattava. Visumservicen tarjoaman palvelun myötä Sinun ei tarvitse huolehtia ko. sähköisestä lomakkeesta – me hoidamme työn puolestasi EUR 31 lisämaksua vastaan. Visumservice täyttää lomakkeen puolestasi, tulostaa sen ja lähettää sähköpostilla pdf-tiedoston Sinulle allekirjoitustasi varten.

Mikäli täytät itse online-hakemuksen, annamme Sinulle ohjeet lomakkeen täyttämistä varten. Valitettavasti emme voi olla puhelimitse apuna viisumilomakkeen täyttämisen aikana.

Hinnat

Visumservice -käsittelymaksu EUR 61,40 / viisumi
Lähetystön kulut EUR 61 / viisumi

 

Muut hinnat

Passikuvan muokkaus ja tulostus  EUR 9,95    
Visumervicen tekemä sähköinen viisumihakemuslomake  EUR 31

 

Toimituskulut

Pikaposti (toimitus seuraavana päivänä) EUR 12,40
Kuriiritoimitus Kysy hinnat toimistostamme
Nouto Visumservicen toimistosta EUR 0

 

Maksu

Visumservice lähettää sähköpostitse laskun. Maksun tulee olla suoritettuna ennen kuin Visumservice voi palauttaa passin ja viisumin.

Yhteystiedot

Haluatko ottaa yhteyttä Visumserviceen? Palvelemme Teman asiakkaita numerossa 09-3489 621 ja sähköpostiosoitteessa: info@visumservice.fi. Ystävällisesti mainitse viestissäsi «Tema».

Tilaa viisumi