YLEISTÄ TIETOA

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia enintään 90 päivän matkalle.

  1. Toimita seuraavat dokumentit

    Brasilia Business-viisumi Hakemus

     

    Suomen kansalainen ei tarvitse business-viisumia. Suomalaisella on oikeus oleskella Brasiliassa yhteensä 90 päivää kuuden kuukauden jaksoissa ilman viisumia. 

    Passin on oltava voimassa 6kk maahan saapumisen jälkeen.