YLEISTÄ TIETOA

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia enintään 90 päivän matkalle.

  1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Brasilia Työlupa Hakemus

    Tietoa

    Brasilian lähetystön päivittämän tiedon mukaan: Kaikki työviisumit haetaan Brasiliassa työministeriössä. Hakemuksen hoitaa aina Brasilialainen yritys, joka saa tapauskohtaisesti ohjeet tarvittavista asiakirjoista.

    Viisumin hakija ja Brasilian lähetystö Suomessa saavat sähköpostitse tiedon hyväksynnästä viisumin hakuun. Tämän jälkeen viisumin hakija täyttää  hakemuslomakkeen ja toimittaa sen passin, värillisen passivalokuvan ja rikosrekisteriotteen (max 3 kk vanha) kanssa Visumserviselle.

    Lähetystö ei myönnä enää 90 päivän viisumia : viisumit ovat suurimmaksi osaksi voimassa 180 päivää tai vuoden. Nyt myös  työviisumeissa eritellään tekninen tuki ja teknologian siirto. 

     

     

     

    Seuraavat asiakirjat vaaditaan työlupaa varten:

     

    • Passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisesta. Passissa tulee olla yksi tyhjä aukeama ja sen tulee olla täysin virheetön ja ehjä.

    • Tästä viisumihakemuslomakkeeseen. Valitse ensin kieli ja klikkaa "Visa". Viisumihakemuslomakkeessa Ä,Ö ja Å, kirjoitetaan kuten ne on passissa.

    • Värillinen passivalokuvaTarkasta vaatimukset tästä. Visumservice voi printata valokuvan, hinta EUR 8. Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi.

    • Alkuperäinen rikosrekisteriote, maksimissaan 3 kuukautta vanha.

    Käsittelyaika:

    • 10 arkipäivää

     

     

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Brazil work visa

    110,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Finland

    75,64 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

185,64 EUR