YLEISTÄ TIETOA

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia enintään 90 päivän matkalle.

  1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Brasilia Työlupa Hakemus

    Tietoa

    1) Brasilian työministeriön kautta haettavasta työluvasta  

    2) lyhytaikaisesta max 90 päivän työluvasta teknisen alan työntekijöitä varten

     

    1) Brasilialaisen työnantajan tulee hakea työntekijälle työlupaa Brasilian työministeriöstä. Työministeriö lähettää suurlähetystöön auktorisoinnin, jonka perusteella suurlähetystö myöntää hakijalle viisumin.

     

    Seuraavat asiakirjat vaaditaan työlupaa varten:

     

    • Passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisesta. Passissa tulee olla kaksi tyhjää sivua ja passin tulee olla täysin virheetön ja ehjä.

    • Tästä viisumihakemuslomakkeeseen. Valiste ensin kieli ja klikkaa "Visa request". Viisumihakemuslomakkeessa Ä,Ö ja Å, kirjoitetaan kuten ne on passissa.

    • Värillinen passivalokuvaTarkasta vaatimukset tästä. Visumservice voi printata valokuvan, hinta EUR 8. Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi.

    • Alkuperäinen rikosrekisteriote, mikäli viisumin anoja aikoo viipyä maassa yli 90 päivää. Rikosrekisteriotteen tulee olla tuore, maksimissaan 3 kuukautta vanha.

    Käsittelyaika:

    • 10 arkipäivää

     

    Viisumin voimassaolo:

    • Viisumi astuu voimaan Basiliaan saavuttaessa.

    • Mahdollisuus kahden vuoden monikertaviisumiin

    • Viisumia voi muuttaa Brasilian poliisilaitoksella viimeistään 30 vrk ennen viisumin voimassaoloajan päättymistä

    • Voimassaoloajan päättää Brasilian työministeriö

     

    Kontaktitiedot työlupaa varten Brasilian työministeriöstä:

    Viisumihakemusta varten työnantajan on haettava lupaa Brasilian työministeriöstä, tässä tiedot: http://www.mte.gov.br/trab_estrang/default.asp

    Tai yhteys suoraan:

    Ministério do Trabalho e Emprego

    Coordenação-Geral de Imigração

    Tel: 005561-33176554 / 33176883 / 33176958 / 33176470

    E-mail: imigrante.cgig@mte.gov.br


     

    2) Lyhytaikainen max 90 päivän työlupa / tekninen ala

     

    Seuraavat asiakirjat vaaditaan:

     

    • Passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Passissa tulee olla kaksi tyhjää sivua ja passin tulee olla täysin virheetön ja ehjä.

    • Tästä viisumihakemuslomakkeeseen. Valiste ensin kieli ja klikkaa "Visa request".  Nimi on oltava täsmälleen kuten passissa Ä = Ä, Ö = Ö, Å = Å.

    • Passikuva Tarkasta vaatimukset tästä. Visumservice voi printata valokuvan, hinta EUR 8. Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi. 

    • Alkuperäinen notaarin vahvistama kutsukirje portugalin kielellä, joka tulee olla yrityksen logollisella kirjepaperilla ja jonka tulee allekirjoittaa paikallisen yrityksen johto, esim. senior manager.

    Kirjeessä oltava:

               o viisuminhakijan nimi on oltava täsmälleen samassa muodossa kuin passissa. Ä = Ä, Ö = Ö, Å = Å.

    o yritystiedot, verotunnistenumero, yrityksen kontaktihenkilöiden nimet ja puhelinnumerot Brasiliassa. Lisäksi yrityksen ”senior managerin” nimi ja oikeudet yrityksessä.

    o Viisumin hakijan kontaktihenkilöiden nimet, asemat ja yhteystiedot yrityksessä.

    o Kirjeessä tulee olla maininta brasilialaisen yrityksen vastuusta kutsuttavan henkilön oleskelusta Brasiliassa ja paluusta kotimaahansa.

    o Suomalaisen yhteistyöyrityksen tiedot, suomalaisen yhteistyöyrityksen johtajan  - senior manager käy - tiedot (nimi, puhelinnumero, sähköposti.

    o Viisumin hakijan koko nimi, passitiedot, matkustuspäivät sekä toimenkuva ja brasilialaiselle yritykselle tarjottavan työn kuvaus erittäin yksityiskohtaisesti

    Käsittelyaika lähetystössä:

    • 10 arkipäivää


     

    Viisumin voimassaolo:

    • 90 päivää

    • Mahdollisuus käyttää yksi lyhytaikainen 90 päivän työlupa 6 kuukauden aikana

    • Maahan on saavuttava vuoden sisään viisumin myöntämisestä

     

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Brazil work visa

    110,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Finland

    68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

178,20 EUR