1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

    South Afrika  Hakemus

    YLEISTÄ TIETOA

    Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivän matkalle. Matkustajan tulee esittää paluulippu.

    Alaikäinen lapsi, joka matkustaa toisen vanhemman kanssa Etelä-Afrikkaan tarvitsee vapaamuotoisen suostumuksen ei-mukana- olevalta vanhemmalta. Kirjeessä tulee olla matkan tiedot päivämäärineen, kohteineen sekä allekirjoitus ja päivämäärä.

    Kaikki viisumihakemukset tulee tehdä henkilökohtaisesti suurlähetystössä. Viisumia ei enää voi hakea sähköpostitse/kuriiria käyttäen/matkatoimistojen kautta. Hakulomakkeita ei myöskään enää julkaista internetissä vaan ne tulee henkilökohtaisesti täyttää suurlähetystössä.