YLEISTÄ TIETOA

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivän matkalle. Matkustajan tulee esittää paluulippu.

Alaikäinen lapsi, joka matkustaa toisen vanhemman kanssa Etelä-Afrikkaan tarvitsee vapaamuotoisen suostumuksen ei-mukana- olevalta vanhemmalta. Kirjeessä tulee olla matkan tiedot päivämäärineen, kohteineen sekä allekirjoitus ja päivämäärä.

Kaikki viisumihakemukset tulee tehdä henkilökohtaisesti suurlähetystössä. Viisumia ei enää voi hakea sähköpostitse/kuriiria käyttäen/matkatoimistojen kautta. Hakulomakkeita ei myöskään enää julkaista internetissä vaan ne tulee henkilökohtaisesti täyttää suurlähetystössä. 

 

  1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Etelä-Afrikka Legalization Hakemus

    Seuraavien dokumenttien legalisointi:

    • Juridiset dokumentit
    • Liiketoiminnan dokumentit

     

    Tämä maa kuuluu Haagin sopimukseen, Haagin sopimuksessa olevien maiden asiakirjat laillistetaan maistraatissa Apostille leimalla. Ulkoasiainministeriön laillistamista ei asiakirjoille tarvita.


    Lisätietoja Apostille-todistuksesta tästä.

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Notary public

    12,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Legalization

    68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

80,20 EUR