1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

    South Korea  Hakemus

    YLEISTÄ TIETOA

    Suomalainen ei tarvitse viisumia, jos matkan pituus on korkeintaan 90 vuorokautta.