YLEISTÄ TIETOA

Suomalainen ei tarvitse viisumia, jos matkan pituus on korkeintaan 90 vuorokautta.

  1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Etelä-Korea Turistiviisumi Hakemus

    Suomen kansalainen voi viipyä maassa korkeintaan 90 päivää ilman viisumia.

     

    Seuraavat dokumentit vaaditaan viisumihakemukseen:

    • Passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisestä
    • 1 huolellisesti täytetty hakemuslomake allekirjoitettuna
    • 1 värillinen passikuva, vaalea tausta.
    • Hotelli- ja lentovaraukset
    • Kopio työsopimuksesta tai opiskelutodistuksesta
    • Todistus riittävistä varoista matkan aikana: maksukuitti hotelli- ja lentovarauksista, palkkatodistukset sekä tiliotteet viimeiseltä kolmelta kuukaudelta
    • Kopio oleskeluluvasta

     

    Käsittelyaika lähetystössä:

    • vähintään 5 arkipäivää
     

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Korea - Republic of - tourist visa - single entry - 3 months

    36,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Finland

    75,64 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

111,64 EUR