YLEISTÄ TIETOA

Suomalainen ei tarvitse viisumia, jos matkan pituus on korkeintaan 90 vuorokautta.

  1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Etelä-Korea Työlupa Hakemus

    Tarvittavat dokumentit riippuvat työn laadusta. Ystävällisesti ota yhteyttä Visumserviceen.

    Käsittelyaika:

    • vähintään 5 arkipäivää

     

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

Yhteensä (sis. 24% alv.):

0,00 EUR