1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

    Philippines  Hakemus

    YLEISTÄ TIETOA

    Suomalainen ei tarvitse viisumia, jos oleskelun kesto on alle 30 vuorokautta. 

    Pidempää oleskelua varten, olkaa hyvä ja valitkaa viisumityyppi vieresestä valikosta.