YLEISTÄ TIETOA

Suomalainen ei tarvitse viisumia, jos oleskelun kesto on alle 30 vuorokautta. 

Pidempää oleskelua varten, olkaa hyvä ja valitkaa viisumityyppi vieresestä valikosta.

  1. Toimita seuraavat dokumentit

    Filippiinit Legalization Hakemus

     

    Seuraavien dokumenttien legalisointi:

    • Juridiset dokumentit
    • Liiketoiminnan dokumentit

    Dokumentit laillistetaan notariaatissa/kauppakamarissa ja Ulkoministeriössä ennen kuin ne toimitetaan lähetystöön.

    Passikopio tulee liittää dokumentteihin

     

    Käsittelyaika lähetystössä:

    • Noin 7 päivää