YLEISTÄ TIETOA

Suomalainen ei tarvitse viisumia, jos oleskelun kesto on alle 30 vuorokautta. 

Pidempää oleskelua varten, olkaa hyvä ja valitkaa viisumityyppi vieresestä valikosta.

  1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Filippiinit Turistiviisumi Hakemus

     

    Seuraavat dokumentit tarvitaan viisumihakemusta varten:

    • Passi, joka on voimassa 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen
    • 1 selkeästi täytetty ja allekirjoitettu hakemuslomake
    • 1 kpl värillinen passikuva
    • Kopio lentovarauksesta

     

    Käsittelyaika:

    •  n. 5 työpäivää

     

     

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Philippines - tourist visa - multiple entry - 6 months

    57,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Finland

    68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

125,20 EUR