YLEISTÄ TIETOA

 

Huolimatta siitä minkälaista matkaa suunnittelet kannattaa viisumin hankintaan valita Visumservice. Intian viisumin hakeminen voi olla haasteellista, mutta Visumservicellä on laaja kokemus tarvittavista vaatimuksista ja hyvä yhteistyö lähetystön kanssa.

Kaikkien Intiaan matkustavien tulee hakea viisumi Intiaan. Pohjoismaiden kansalaiset voivat vaihtoehtoisesti hankkia e-viisumin turistimatkalle Intiaan. 

Ystävällisesti valitse valikosta oikea viisumityyppi.

  1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Intia Lehtimiesviisumi Hakemus

    Journalisti voi hakea kolmen kuukauden yksikertaviisumia.

    Seuraavat dokumentit vaaditaan:

    • Passi, missä yksi tyhjä aukeama. Passin on oltava voimassa vähintään 6 kk matkustuspäivästä. Passin tulee olla täysin ehjä ja siinä tulee olla kaksi tyhjää sivua.
    • Virheettömästi internetissä täytetty viisumihakemuslomake, joka on tulostettu ja allekirjoitettu (huom! allekirjoitus kahdelle sivulle!). Tässä linkki viisumihakemuslomakkeeseen

    • Lisähakemuslomake journalistiviisumia varten

    • 1 kpl tuore (maksimissaan 6kk vanha) värillinen passikuva 5cm x 5cm. Kuva tulee liimata hakemukseen. 

    • Saatekirje suomalaiselta media-alan yritykseltä, mistä käy ilmi yrityksen toiminta ja mitä viisumin hakija tulee tekemään Intiassa, lisäksi matkan päivämäärät. 

     

    Käsittelyaika:

    • 6 arkipäivää

     

    Viisumi on voimassa heti viisumin myöntämispäivästä

     

     

     

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

Yhteensä (sis. 24% alv.):

0,00 EUR