YLEISTÄ TIETOA

 

Huolimatta siitä minkälaista matkaa suunnittelet kannattaa viisumin hankintaan valita Visumservice. Intian viisumin hakeminen voi olla haasteellista, mutta Visumservicellä on laaja kokemus tarvittavista vaatimuksista ja hyvä yhteistyö lähetystön kanssa.

Kaikkien Intiaan matkustavien tulee hakea viisumi Intiaan. Pohjoismaiden kansalaiset voivat vaihtoehtoisesti hankkia e-viisumin turistimatkalle Intiaan. 

Ystävällisesti valitse valikosta oikea viisumityyppi.

 1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

 2. Toimita seuraavat dokumentit

  Intia Virkaviisumi Hakemus
   
   

  Seuraavat asiakirjat vaaditaan Intian virkaviisumia varten:

  • Passi, missä yksi tyhjä aukeama. Passin on oltava voimassa vähintään 6 kk matkustuspäivästä. Passin tulee olla täysin ehjä ja siinä tulee olla kaksi tyhjää sivua.

  • Hakemuslomake, joka on täytetty sähköisesti. Lomake tulee olla tulostettu ja allekirjoitettu. Huom! Allekirjoitus kahdelle sivulle; valokuvan alle yksi allekirjoitus ja toiselle sivulle toinen allekirjoitus. https://indianvisaonline.gov.in/visa/

  • Värillinen passikuva, koko 5cm x 5cm. Kuva tulee liimata hakemukseen. Visumservice voi tulostaa valokuvan, hinta EUR 8 (+24% alv). Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi

  • Kutsukirje, josta käy ilmi kutsuvan tahon toiminta ja viisumin anojan matkan tarkoitus. Kirjeessä tulee olla maininta siitä, että hakijjan on tarkoitus anoa virkaviisumia.

  Hyvä huomioida:

  Virkaviisumia haettaessa diplomaatti- tai virkapassiin tulee hakemukseen  liittää nootti ministeriöltä.

   
   

  Käsittelyaika lähetystössä:

  5-10 työpäivää

   

  Käyntien määrä ja voimassaoloaika:

  Virkaviisumi myönnetään ministeriön nootin  perusteella, ja on  yksikerta- tai kaksikertaviisumi, voimassa kahdesta kuukaudesta kolmeen kuukauteen.

   

  Hinta:

  Virkaviisumi on ilmainen.

   

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

 • Lähetystön kulut

  India - Official visa - single - 3M

  0,00 EUR

 • Visumservice -käsittelymaksu

  Visumservice Finland

  75,64 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

75,64 EUR