YLEISTÄ TIETOA

 

Huolimatta siitä minkälaista matkaa suunnittelet kannattaa viisumin hankintaan valita Visumservice. Intian viisumin hakeminen voi olla haasteellista, mutta Visumservicellä on laaja kokemus tarvittavista vaatimuksista ja hyvä yhteistyö lähetystön kanssa.

Kaikkien Intiaan matkustavien tulee hakea viisumi Intiaan. Pohjoismaiden kansalaiset voivat hankkia turistimatkalle myös e-viisumin Intiaan. 

Ystävällisesti valitse valikosta oikea viisumityyppi.

 1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

 2. Toimita seuraavat dokumentit

  Intia Turistiviisumi Hakemus

  Turistimatkalle voit myös itse internetissä hankkia ns. TVOA - ETA:n (maahantuloviisumi/sähköinen matkustuslupa). Tiedot ETA:sta tämän sivun lopussa.

   
  Tässä tiedot ennen matkaa haettavasta passiin myönnettävästä viisumista.
   
  • Passi, jossa on yksi tyhjä aukeama. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta hakuajasta ja sen tulee olla täysin ehjä.

  • Viisumihakemuslomake, joka on täytetty sähköisesti englanniksi. Tulosta lomake vasta kun olet täyttänyt sen kokonaan ja allekirjoita kahteen kohtaan; valkokuvan alapuolelle ja toiselle sivulle. Tässä linkki viisumihakemuslomakkeeseen (Valitse "Regular Visa Application"). 
   Visumservice voi täyttää viisumihakemuslomakkeen puolestasi (lisämaksu EUR 25+alv). Mikäli haluat käyttää tätä palvelua, anna tiedot lomaketta varten 
   tästä.

  • Värillinen passikuva, 5cm x 5cm. Kuva tulee liimata hakemukseen. Voit myös toimittaa kuvan sähköisesti (info@viusumservice.fi) jolloin Visumservice tulostaa valokuvan, hinta EUR 8.

  • Lupakirje matkustamiseen vanhemmilta, mikäli alaikäinen matkustaa vain toisen vanhemman kanssa. Lupakirje on vapaamuotoinen ja se on kirjoitettava englanniksi.


  Muiden maiden kansalaiset:

  Muiden kuin Suomen kansalaisten tulee liittää mukaan kopio KELA-kortista tai oleskeluluvasta, sekä todistus, että on asunut Suomessa yli 2 vuotta.


  Käsittelyaika lähetystössä:

  • 5-10 työpäivää.

  • Ulkomaalaisten viisumin käsittelyaika vaihtelee 3 viikosta 3 kuukauteen riippuen kotimaasta tulevasta selvityksestä. Selvitysprosessia ei voi kiirehtiä.

  • Pikaviisumi valmistuu toisen työpäivän iltapäivänä. Liitä mukaan pikapyyntökirje englanniksi, josta käy ilmi muutamalla lauseella syy, miksi viisumia haetaan pikakäsittelyllä.


  Käyntien määrä ja voimassaoloaika:

  • 6 kuukautta myöntämispäivästä.

  tai

  • 12 kuukautta myöntämispäivästä. Hakijan tulee selvittää syy poikkeuksellisen pitkään voimassaoloon. Konsulaatti tekee päätöksen myönnetäänkö viisumin 12 kuukaudeksi.
    

  TVOA (Tourist visa on arrival) - ETA (Electronical Travel Authorisation)

  26.12.2014 alkaen Intian lentokentillä ei enää myönnetä viisumeita maahan saapuessa ilman ennakkoon haettua ja maksettua sähköistä ETA - hakemusta (Electronic Travel Authorisation). Hakemus tulee täyttää vähintaan 4 päivää ennen matkaa. Kun hakemus on hyväksytty, hakija saa sähköpostiinsa auktorisoinnin/viisumin, joka tulee tulostaa ja ottaa mukaan matkustaessa Intiaan. Maahan tulee saapua 30 päivän sisään viisumin myöntämisestä ja maassa saa viipyä 30 päivää. TVOA - viisumi myönnetään pelkästään turistimatkoja varten.

  Huom! TVOA - ETA ei ole lähetystön ylläpitämä, eikä lähetystöstä voi tiedustella tai tehdä muutoksia koskien TVOA - viisumia. TVOA - ETA myönnetään seuraavilla lentoasemilla Intiassa: Mumbai, Delhi, Chennai, Kolkata, Thiruvananthapuram, Bangalore, Hyderabad, Kochi and Goa. Lisätietoja ja ETA lomakkeeseen tästä: https://indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

 • Lähetystön kulut

  India - tourist visa - multiple - 1 year - 5 days processing

  97,00 EUR

 • Visumservice -käsittelymaksu

  Visumservice Finland

  68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

165,20 EUR