YLEISTÄ TIETOA

 

Huolimatta siitä minkälaista matkaa suunnittelet kannattaa viisumin hankintaan valita Visumservice. Intian viisumin hakeminen voi olla haasteellista, mutta Visumservicellä on laaja kokemus tarvittavista vaatimuksista ja hyvä yhteistyö lähetystön kanssa.

Kaikkien Intiaan matkustavien tulee hakea viisumi Intiaan. Pohjoismaiden kansalaiset voivat vaihtoehtoisesti hankkia e-viisumin turistimatkalle Intiaan. 

Ystävällisesti valitse valikosta oikea viisumityyppi.

  1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Intia Työlupa Hakemus

    Seuraavat dokumentit vaaditaan:

     

    • Passi, missä yksi tyhjä aukeama. Passin on oltava voimassa vähintään 6 kk matkustuspäivästä. Passin tulee olla täysin ehjä ja siinä tulee olla kaksi tyhjää sivua.
    • Hakemuslomake, joka on täytetty sähköisesti. Hakemuksen tulee olla tulostettu ja allekirjoitettu. Huom! Allekirjoitus kahdelle sivulle; yksi allekirjoitus valokuvan alle ja toinen allekirjoitus seuraavalle sivulle. Tässä linkki viisuminhakulomakkeeseen

    • Värillinen passikuva 5cm x 5cm. Kuva tulee liimata hakemukseen. Visumservice voi tulostaa valokuvan, hinta EUR 8 (+24% alv). Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi.
    • Kutsukirje, josta käy ilmi se, että hakija hakee yksikerta-/kaksikerta-/monikerta- työviisumia 6 tai 12 kuukaudeksi. Kutsukirje tulee olla osoitettuna Intian Suurlähetystöön. Kutsukirjeessä ja takuukirjeessä tietojen tulee olla yhteneväiset: sama viisumityyppi, viisumin voimassaoloaika ja maahantulojen määrä. Katso vaatimukset tästä.

    • Takuukirje, josta käy ilmi se, että hakija hakee yksikerta-/kaksikerta-/monikerta- työviisumia 6 tai 12 kuukaudeksi. Kutsukirje tulee olla osoitettuna Intian Suurlähetystöön. Takuukirjeessä ja kutsukirjeessä tietojen tulee olla yhteneväiset: sama viisumityyppi, viisumin voimassaoloaika ja maahantulojen määrä. Lisäksi kirjeestä tulee käydä ilmi se, että yritys Suomessa kattaa kaikki viisumin hakijan kulut perillä Intiassa. Katso vaatimukset tästä
    • Kopio viisumin hakijan ja työnantajayrityksen sopimuksesta, missä kerrotaan työntekijän työskentelevän kyseiselle yritykselle Intiassa. Sopimuksesta tulee käydä ilmi työntekijän palkka ja käytetty valuutta. Verotuksesta tulee olla seuraavankaltainen maininta: "The Company shall pay Host Country income and social taxes imposed on the assignment salary and allowances. The assignee is responsible for any tax and tax relief related to any performance bonuses, personal or any non [company name]  income or assets in the Host Country. You are required to complete in a timely manner any documentation requested by the company for filling your taxes in the Host Country."

    Viisumityyppi:

    • 6 tai 12 kuukauden kerta, kaksikerta tai monikertaviisumi.

    Käsittelyaika:

    • 5 -10 arkipäivää
    • Muiden kuin Suomen kansalaisten viisumihakemusten käsittelyaika vaihtelee

    Viisumin voimassaolo:

    • Viisumi on voimassa heti viisumin myöntämispäivästä.

     

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

Yhteensä (sis. 24% alv.):

0,00 EUR