1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

    Jamaica  Hakemus

    YLEISTÄ TIETOA

    Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivän turistimatkalle.

    Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 30 päivän business-matkalle.