YLEISTÄ TIETOA

Suomen kansalaiselta vaaditaan viisumi Jordaniaan. Viisumin saa maahan saavuttaessa Ammanin lentoasemalta. 

Etukäteen hankittavia viisumeja varten: ystävällisesti valitse viereisestä valikosta viisumityyppi. 

  1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Jordania Business-viisumi Hakemus

    Seuraavat dokumentit vaaditaan:

     

    • Passi, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta maasta lähdön jälkeen
    • Täytetty ja allekirjoitettu viisumihakemuslomake
    • 1 värillinen valokuva
    • Takuukirje

     

    Käsittelyaika:

    • 3 arkipäivää

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Jordan - business visa - double entry - 2 months

    125,00 EUR

  • Lisämaksut

    DHL to & from SE

    260,40 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Sweden

    126,48 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

511,88 EUR