YLEISTÄ TIETOA

Suomalaiset tarvitsevat viisumin Kap Verden matkalle.

Ystävällisesti valitse viereisestä valikosta oikea viisumityyppi.

  1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Kap Verde Business-viisumi Hakemus

     

    Seuraavat dokumentit vaaditaan turistiviisumia varten:

    • Passi, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen
    • 2 täytettyä ja allekirjoitettua hakemuslomaketta
    • 2 x värillinen valokuva
    • Takuukirje

     

    Käsittelyaika lähetystössä:

    • 7 arkipäivää

     

     

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Cape Verde - business visa - single entry - 30 days - 8-10 EMB

    50,00 EUR

  • Lisämaksut

    DHL to & from SE

    260,40 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Sweden

    126,48 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

436,88 EUR