YLEISTÄ TIETOA

 

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia matkustaessaan Kazakhstaniin alle 15 päivän matkalle.

Rajalla on hyvä olla mukana kuitenkin kutsu Kazakstanista mikäli olet liikematkalla tai hotellivaraus turistimatkalla.

Jos matkan kesto on 15 päivää tai enemmän, viisumi vaaditaan.

Huomioithan, että Kazakhstaniin ja Kazakhstanista Venäjän kautta matkustavien on hankittava Venäjän viisumi riippumatta lentokentällä vietettävän ajan pituudesta.

 

  1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Kazakstan Legalization Hakemus

    Seuraavien dokumenttien legalisointi:

    • Juridiset dokumentit
    • Liiketoiminnan dokumentit

     

    Tämä maa kuuluu Haagin sopimukseen, Haagin sopimuksessa olevien maiden asiakirjat laillistetaan maistraatissa Apostille leimalla. Ulkoasiainministeriön laillistamista ei asiakirjoille tarvita.

     

    Lisätietoja Apostille-todistuksesta tästä.

     

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Notary public

    12,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Legalization

    75,64 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

87,64 EUR