YLEISTÄ TIETOA

 

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia matkustaessaan Kazakhstaniin alle 30 päivän matkalle.

Rajalla on hyvä olla mukana kuitenkin kutsu Kazakstanista mikäli olet liikematkalla tai hotellivaraus turistimatkalla.

Jos matkan kesto on 30 päivää tai enemmän, viisumi vaaditaan.

Huomioithan, että Kazakhstaniin ja Kazakhstanista Venäjän kautta matkustavien on hankittava Venäjän viisumi riippumatta lentokentällä vietettävän ajan pituudesta.

 

  1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Kazakstan Legalization Hakemus

    Seuraavien dokumenttien legalisointi:

    • Juridiset dokumentit
    • Liiketoiminnan dokumentit

     

    Tämä maa kuuluu Haagin sopimukseen, Haagin sopimuksessa olevien maiden asiakirjat laillistetaan maistraatissa Apostille leimalla. Ulkoasiainministeriön laillistamista ei asiakirjoille tarvita.

     

    Lisätietoja Apostille-todistuksesta tästä.

     

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Legalization

    68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

68,20 EUR