YLEISTÄ TIETOA

 

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia matkustaessaan Kazakhstaniin alle 30 päivän matkalle.

Rajalla on hyvä olla mukana kuitenkin kutsu Kazakstanista mikäli olet liikematkalla tai hotellivaraus turistimatkalla.

Jos matkan kesto on 30 päivää tai enemmän, viisumi vaaditaan.

Huomioithan, että Kazakhstaniin ja Kazakhstanista Venäjän kautta matkustavien on hankittava Venäjän viisumi riippumatta lentokentällä vietettävän ajan pituudesta.

 

  1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Kazakstan Turistiviisumi Hakemus

    Seuraavat dokumentit vaaditaan:

     

    • Passi, jonka tulee olla voimassa 3 kuukautta viisumin päättymisestä ja siinä tulee olla 2 tyhjää sivua

     

    • Kopio passin tietosivusta

     

    • Viisumianomuslomake allekirjoitettuna, jokainen kohta täytetty.

     

    • Värillinen passikuva. Tarkista vaatimukset tästäVisumservice voi printata valokuvan, hinta eur 8. Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi.

     

    • Matkavakuutustodistus

     

    • Henkilökohtainen kirje osoitettuna Kazakstanin Helsingin Suurlähetystölle. Kirjeestä tulee käydä ilmi vierailun tarkoitus, kontakti Kazakstanissa, suunnitellun matkan päivämäärät, vierailtavat paikat.

    • Konsuli voi kutsua viisumihakijan henkilökohtaiseen haastatteluun

     



    Käsittelyaika lähetystössä:

    • 6 arkipäivää, lähetystö on suljettu keskiviikkoisin

    • Ei pikakäsittelyä


     

    Käyntien määrä ja voimassaoloaika:

    • Yksikertaviisumi, 30 päivän oleskelu.

    tai

    • ​Kaksikertaviisumi- 30 päivän oleskelu, viisumi voimassa 90 päivää

    tai

    • Kolmekertaviisumi-30 päivän oleskelu, viisumi voimassa 90 päivää

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Kazakhstan - tourist visa - double entry - 30 days

    60,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Finland

    68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

128,20 EUR