YLEISTÄ TIETOA

Tietoa viisumin hakemisesta:

Kiinan matkustavilta vaaditaan viisumi. Poikkeuksena on Hongkong ja Macao (alle 90 päivän matka) sekä kolmanteen maahan jatkavat matkustajat.

Toistaiseksi viisumianomus hylätään, mikäli viisumin anoja on oleskellut yhtäjaksoisesti kuusi kuukautta Liberiassa, Sierra Leonessa tai Guineassa.  

 

Lisätietoa 72h viisumivapaasta oleskelusta Transit-luvalla löydät valitsemalla viisumivalikosta "Transitviisumin".

 

 

 1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

 2. Toimita seuraavat dokumentit

  Kiina Virkaviisumi Hakemus

  Kiinan virkaviisumia varten vaaditaan:

  • Passi, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta viisumin hakuhetkestä. Passissa tulee olla 2 tyhjää sivua ja sen oltava täysin virheetön ja ehjä.
  • Kopio passin tietosivusta.

  • Viisumihakemuslomake; huolellisesti englanniksi täytetty ja allekirjoitettu. Tässä linkki hakemukseen, kun täytätte hakemuksen itse. Visumservice voi tehdä viisumianomuslomakkeen puolestanne (lisämaksu EUR 25+alv). Mikäli haluatte käyttää tätä palveluamme, lomakkeeseen tarvittavat tiedot on helppo antaa tästä.  1.3 alkaen Kiinan viisumihakemuslomakkeessa tulee olla viisumin hakijan alkuperäinen allekirjoitus, vaikka toinen henkilö olisi täyttänyt lomakkeen hakijan puolesta. 

  • Värillinen passikuva. Kiinan passikuvavaatimukset ovat tiukentuneet. Hakemukseen tulee liittää kuva jossa tausta on täysin valkoinen, verrattavissa tulostuspaperin valkoiseen sävyyn. Mikäli kuvan tausta on muu kuin valkoinen, hakemusta ei voi toimittaa lähetystön käsittelyyn. Tarkista Kiinan lähetystön passikuvavaatimukse tästä. Kuva liimataan viisumihakemukseen. Visumservice voi tulostaa valokuvan, hinta EUR 8 + alv. Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi

  • Kutsukirje Kiinasta

  • Viisumia haettaessa virkapassiin virkamatkaa varten tulee liitteenä olla lisäksi tukinootti ministeriöltä. Lomamatkoille ei tehdä tukinoottia.

   

  Käsittelyaika lähetystössä:

  • 4 arkipäivää

  • Mahdollista anoa pikakäsittelyä Schengen maan kansalaisille, käsittelyaika 1-2 arkipäivää

  Käyntien määrä ja voimassaoloaika:

  • Yksikertaviisumi, joka voimassa 3 kuukautta myöntämispäivästä - mahdollistaa 30 päivän oleskelun. Kiinan viisumin myöntämispäiväksi tulee se päivä kun viisumihakemus toimitetaan lähetystöön.

   
  Hinta:

  Viisumi on maksuton anottaessa virkaviisumi virkapassiin. Kun virkaviisumi anotaan siviilipassiin, viisumi on maksullinen, EUR 60. 

  Diplomaattipassilla matkustettaessa ei tarvitse anoa viisumia

  Pikakäsittelyn lisämaksu 25 EUR

   

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

 • Lähetystön kulut

  China - Official visa - single entry - 3 M

  0,00 EUR

 • Visumservice -käsittelymaksu

  Visumservice Finland

  75,64 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

75,64 EUR