YLEISTÄ TIETOA

Suomalaisilta ei vaadita viisumia korkeintaan 60 päivän oleskeluun.

  1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Kirgisia Business-viisumi Hakemus
     

    Seuraavat dokumentit vaaditaan:

    • Passi, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen
    • Passin tulee olla täysin ehjä ja virheetön ja siinä tulee olla kaksi tyhjää sivua
    • 1 täytetty ja allekirjoitettu hakemuslomake
    • 1 värillinen valokuva, joka saa olla maksimissaan 6 kk vanha
    • Kopio lentovarauksesta

     

    Käsittelyaika: lähetystössä:

    • 3-10 arkipäivää

    Muissa maissa sijaitsevien lähetystöjen viisumien hankinnan normaali käsittelymaksu on alkaen EUR 102/viisumi ja lisäksi toimituskustannukset (esim. DHL). Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

Yhteensä (sis. 24% alv.):

0,00 EUR