YLEISTÄ TIETOA

Suomen kansalainen saa enintään 30 päivän viisumin maahan saapuessaan. Lähin Kuwaitin lähetystö sijaitsee Tukholmassa.

  1. Toimita seuraavat dokumentit

    Kuwait Business-viisumi Hakemus
     

     


    The Following must be attached to the visa application:

     

    • Passport in original valid for 6 months after departure
    • 2 completed and signed application froms
    • 2 color photos
    • Letter of invitation
    • Letter of Guarantee
    •