YLEISTÄ TIETOA

 

Suomalainen tarvitsee viisumin yli 90 vuorokautta kestäville matkoille. 

 

  1. Toimita seuraavat dokumentit

    Madagaskar Business-viisumi Hakemus

     

    Business-viisumeja ei myönnetä lähetystössä.