YLEISTÄ TIETOA

Suomalainen ei tarvitse viisumia korkeintaan 180 päivän oleskelua varten.  

  1. Toimita seuraavat dokumentit

    Meksiko Business-viisumi Hakemus

    Suomalainen ei tarvitse viisumia ottaessaan osaa konferenssiin tai kokoukseen.

    Mikäli matkallaan aikoo tehdä palkallista työtä, tulee hakea ennakkoon viisumi. Katso lisätiedot kohdasta "työviisumi".