YLEISTÄ TIETOA

Suomalainen ei tarvitse viisumia korkeintaan 180 päivän oleskelua varten.  

  1. Toimita seuraavat dokumentit

    Meksiko Turistiviisumi Hakemus

    Suomalainen saa viipyä maassa korkeintaan 180 päivää ilman viisumia, maahan saapuessaan saa maahantulokortin.