YLEISTÄ TIETOA

Suomalainen ei tarvitse viisumia korkeintaan 180 päivän oleskelua varten.  

  1. Toimita seuraavat dokumentit

    Meksiko Työlupa Hakemus

    Visumservice - Viisumipalvelut ei toistaiseksi pysty auttamaan työviisumin anomisessa Meksikoon. Viisumin anojan on oltava itse yhetydessä suoraan lähetystöön. 

    Jokaisen viisuminhakijan tulee varata henkilökohtainen tapaamisaika lähetystöön, kun visumi on hyväksytty. 

     

    Seuraavat dokumentit vaaditaan:

    • Passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maasta lähdön jälkeen.
    • Passin tulee olla täysin ehjä ja virheetön ja siinä tulee olla kaksi tyhjää sivua. 
    • Täytetty viisumihakemuslomake allekirjoitettuna. Huom! Hakemus tulostetaan kaksipuolisena.  
    • 1 värillinen passivalokuva, vaalea tausta 
    • Kopio valtuutuksesta ("pre-authorization"), jonka myöntää paikallinen maahanmuuttovirasto (Instituto Nacional de Migración). 

     

    Käsittelykulut:

    • 5-10  arkipäivää