YLEISTÄ TIETOA

1.1.2016 alkaen Suomen kansalainen tarvitsee viisumin Mongoliaan sekä turisti että liikematkoja varten

Viisumi on voimassa 90 päivää myöntämispäivästä, joten tarkkaa maahantulopäivää ei tarvitse tietää. Oleskeluoikeus alkaa rajan ylityksestä

 

 

  1. Toimita seuraavat dokumentit

    Mongolia Business-viisumi Hakemus

     

     

    • Passi, joka voimassa 6 kuukautta lähdön jälkeen

     

    • Viisumihakemuslomake

     

     


     

    Käsittelyaika:

    • 1-7 päivää

     

    Viisumin voimassaoloaika:

    • Yksikertaviisumi, voimassa 30 päivää

    tai

    • Kaksikertaviisumi, voimassa 2x 15 päivää