YLEISTÄ TIETOA

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivän matkalle.

 

  1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Namibia Business-viisumi Hakemus
    Mikäli haluat anoa viisumin etukäteen Namibian lähetystöstä, seuraavat dokumentit vaaditaan:
     
    •  Viisumianomuslomake - täytettynä ja allekirjoitettuna
    •  Passi - joka on voimassa vähintään maasta poistumisen jälkeen
    • 2 värillistä passikuvaa Visumservice voi printata valokuvan, hinta eur 8. Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi.
    •  Kopio lentovarauksesta/ matkasuunnitelmasta
    • Kutsukirje Namibiasta
    • Tiliote max. 30 päivää vanha

     

    Käsittelyaika lähetystössä: 7 päivää

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Namibia business visa

    40,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Finland

    75,64 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

115,64 EUR