YLEISTÄ TIETOA

Tietoa viisumin hakemisesta:

 

Jos suunnittelet matkaa Nigeriaan kannattaa viisumin hakemiseen käyttää Visumserviceä. Meillä on tarvittava tieto viisumin saamiseksi.

Nigerian lähetystö sijaitsee Tukholmassa, mutta valitessasi Visumservicen sinun täytyy vain lähettää tarvittavat dokumentit toimistoomme Helsingissä ja me hoidamme lopputyön puolestasi.

Pohjoismaiden kansalaiset tarvitsevat aina viisumin Nigeriaan. Viisumi täytyy hankkia etukäteen.

HUOM! Kun ostatte meidän lisäpalvelun Nigerian online-hakemuslomakkeen täyttöpalvelun on tärkeää muistaa, että toimitamme teille hakemuslomakkeen sähköpostilla pdf-tiedostomuodossa. Hakemuslomake tulee allekirjoittaa ja toimittaa takaisin meidän toimistoomme. Tämä mahdollisesti aiheuttaa lisäpäiviä käsittelyaikaan.

 
 1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

 2. Toimita seuraavat dokumentit

  Nigeria Turistiviisumi Hakemus
   
  • Passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen, passissa tulee olla kaksi tyhjää sivua viisumia varten. Viallinen passi voi aiheuttaa viisumin eväämisen tai se voi aiheuttaa ongelmia maahan saavuttaessa.

  • Online Viisumianomuslomake Lomake tulee täyttää ja maksaa viisumimaksu lähetystön järjestelmässä. Lomakkeeseen tästä: https://portal.immigration.gov.ng/visa/freshVisa

  • Kuitit maksetusta online viisumimaksusta. HUOM! Kuitteja täytyy olla 4 kpl.  Katsothan mallit ennen maksua (saat mallit sähköpostiisi tilauksen yhteydessä), kaikkia kuitteja ei saa jälkikäteen tulostettua. Lähetystö ei ota vastaan hakemuksia ilman näitä kuitteja!

  • 2 värillistä passikuvaa valkoista taustaa vasten otettuna. Tarkista vaatimukset tästä.  Visumservice voi printata valokuvan, hinta eur 8. Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi

  • Kutsukirje kutsuvalta henkilöltä ja kopio passista tai kopio hotellivarauksesta

  • Kopio lentovarauksesta

  • Kopio pankin tilitiedoista tai viimeisimmästä palkkakuitista

  • Henkilökohtainen kirje josta käy ilmi matkantarkoitus ja selvitys matkalla olevista varoista

   

  Tärkeää lisätietoa online maksusta: Maksukuitteja täytyy olla 3 kpl hakemuksen liitteenä. Katsothan mallit ennen maksua. Saat mallit sekä ohjeet kuittien tulostuksesta sähköpostiisi tilauksen yhteydessä. Kaikkia kuitteja ei saa jälkikäteen tulostettua. Lähetystö ei ota vastaan hakemuksia ilman näitä kuitteja, vaan hakemus täytyy täyttää ja maksaa uudelleen, mikäli jonkin kuitti puuttuu. Tarvittavat kuitit: Acknowledgement slip, Payment slip ja Payment Historystä hakemuslomakkeen kuitti, Receipt.

  Visumservice täyttää mielellään Online viisumianomuslomakkeen, jolloin myös maksu ja kuittien tulostus hoituu puolestanne(55€+alv). Ystävällisesti täyttäkää hakemuslomaketta varten lomake tästä.

  Käsittelyaika:

  • 5 - 7  arkipäivää (Lähetystön työpäivät ma, ti ja to, Anomuksia voi jättää ja valmiita viisumeita noutaa ma-pe)

   

  Käyntien määrä ja voimassaoloaika:

  • Yksikertaviisumi, voimassa 1 kk - lähetystö voi tapauskohtaisesti myöntää pidemmän viisumin. Liitteeksi tarvitaan selivtys miksi pidempää viisumia tarvitaan.

  tai

  • Monikertaviisumi, voimassa 6 kk, lähetystö voi tapauskohtaisesti myöntää monikertaviisumin. Liitteeksi tarvitaan selvitys miksi monikertaviisumia tarvitaan.

   

   

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

 • Lähetystön kulut

  Nigeria - tourist visa - single entry - 3 months

  84,00 EUR

 • Lisämaksut

  DHL to & from SE

  260,40 EUR

 • Visumservice -käsittelymaksu

  Visumservice Sweden

  140,12 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

484,52 EUR