YLEISTÄ TIETOA

Tietoa viisumin hakemisesta:

Huolimatta siitä minkälaista matkaa suunnittelet kannattaa viisumin hankintaan valita Visumservice. Me olemme päivittäin yhteistyössä lähetystön kanssa ja tiedämme mitä viisumin saamiseen vaaditaan.

Saudi-Arabiaan matkustavalta vaaditaan viisumi.  Visumservice auttaa sinua saamaan liikematkaviisumin, työviisumin tai viisumin sukulaisvierailuja varten. Kaikkiin viisumeihin vaaditaan virallinen kutsu Saudi-Arabiasta.

 1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

 2. Toimita seuraavat dokumentit

  Saudi-Arabia Työlupa Hakemus

  Saudi-Arabian työlupaa varten vaaditaan seuraavat dokumentit:

   

  • Passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta viisumia haettaessa. Passin tulee olla täysin ehjä ja virheetön. Passissa tulee olla yksi tyhjä aukeama.

   

   

  • Enjazit online -hakemus. Hakijan tittelit ja ammatti tulee täsmätä kaikissa lähetystöön toimitettavissa dokumenteissa.

   

  Visumservice voi tehdä Enjazit -onlinehakemuksen puolestanne (lisämaksu EUR 55+alv). Mikäli haluatte käyttää tätä palveluamme, lomakkeeseen tarvittavat tiedot on helppo antaa tästä.

   

  • Työsopimus + kopio. Työsopimuksessa tulee näkyä molempien osapuolien allekirjoitukset.

   

  • Saudi-Arabian työministeriön hyväksymä kutsu. Kutsu tulee olla hakijan nimellä sekä osoitettuna Helsingin Saudi-Arabian konsulaatille.

   

  • Korkeakoulutodistus/diplomi. Todistus tulee olla englanninkielinen ja se tulee laillistaa Suomen Ulkoministeriössä sekä Berliinissä sijaitsevassa Saudi Arabian Cultural Bureaussa. Mikäli todistus on käännetty virallisella kielenkääntäjällä suomesta englanniksi, se tulee laillistaa myös Notaarilla. + 1 kopio. Huomioittehan, että koulutodistuksen laillistaminen Berliinissä on pakollinen toimenpide työlupaa anottaessa. Suomen Saudi-Arabian lähetystöllä ei ole valtuuksia laillistaa koulutodistuksia. (Visumservice voi tarvittaessa avustaa käännöksissä sekä legalisoinneissa.) Huomioithan, että legalisointien käsittelyaika Berliinissä voi kestää jopa yli kuukauden.

   

  • Rikosrekisteriote alkuperäisenä.

   

  • Terveystodistus ja testitulokset.  Huomioithan, että lähetystö hyväksyy terveystodistuksen ainoastaan heidän omalla terveystodistuspohjallaan täytettynä. Testituloksista tarvitaan HIV-, B-Hepatiitti ja Kuppa. Dokumenttien tulee olla englanniksi lääkärin allekirjoituksella ja leimalla varustettuina.

   

  • Rokotuskortti, missä ainakin keltakuume-, influenssa- ja melangokokkirokotteet.

   

  • Kaupparekisteriote saudiarabialaiselta yritykseltä.

   

  • Mikäli hakija on aiemmin ollut  töissä Saudi Arabiassa, täytyy hakijalla olla tästä "Letter of release", jonka mukaan edellinen työsuhde on päättynyt.

   

   

  Visumservicen palveluihin kuuluvat mm.. Enjazit online -hakemuksen täyttö sekä dokumenttien käännökset sekä legalisoinnit Notaarilla, Ulkoministeriössä sekä Berliinin Cultural Bureaussa. Ystävällisesti ota yhteyttä toimistoomme.

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

 • Lähetystön kulut

  Saudi-Arabia - work visa - multiple entry - incl. mandatory insurance fee

  0,00 EUR

 • Lisämaksut

  Application form - Enjazit - 68,20 EUR

  Visumservice Finland Legalization Chamber of Commerce - 68,20 EUR

  136,40 EUR

 • Visumservice -käsittelymaksu

  Visumservice Finland

  68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

204,60 EUR