YLEISTÄ TIETOA

Huolimatta siitä minkälaista matkaa suunnittelet kannattaa viisumin hankintaan valita Visumservice.

 

Pohjoismaiden kansalaiset tarvitsevat lähetystöstä anottavan viisumin tai e-viisumin (ETA) matkustaessaan Sri Lankaan. E-viisumilla voi matkustaa Sri Lankaan 30 päivän matkalle, yli 30 päivän matkalle vaaditaan lähetystöstä anottava viisumi. Lisätietoa e-viisumista löydät täältä.  ETA-matkustusluvalla voi matkustaa Sri Lankaan lyhyille liike- ja turistimatkoille. Mikäli haet monikertaviisumia liikematkalle, tulee viisumi anoa lähetystöstä. 

 

Ystävällisesti valitse yllä olevasta valikosta oikea viisumityyppi.

  1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Sri Lanka Business-viisumi Hakemus

    Liikematkoihin anottava monikertaviisumi tulee anoa lähetystöstä. Yksi- ja kaksikertaviisumia varten tulee hakea e-viisumi (ETA). Lisätietoja e-viisumista saatte toimistostamme.

     

    Seuraavat dokumentit vaaditaan monikertaviisumia varten:

     

    • Passi, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen, kaksi tyhjää sivua. Passin tulee olla täysin ehjä ja virheetön
    • 1 täytetty ja allekirjoitettu hakemuslomake
    • 2 värillistä valokuvaa, vaalea tausta
    • Kutsukirje
    • Takuukirje
    • Lentoliput

     

    Käsittelyaika lähetystössä: 

    • noin 10 arkipäivää

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Sri Lanka - business visa - single entry - 3 months

    37,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Finland

    68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

105,20 EUR