YLEISTÄ TIETOA

Suomalainen voi turistimatkallaan ostaa Turistikortin (Tourist card), jonka saa Amsterdamista tai Paramaribosta. Turistikortilla saa yhden maahantulon ja kortti oikeuttaa 30 päivän vierailuun. Perillä maassaoloa voi jatkaa 90 päivään asti.

Passin tulee olla voimassa 6 kuukautta maastalähdön jälkeen ja paluulentolippu vaaditaan turistikorttia varten.

Muut matkatyypit; valitse ystävällisesti oikea viisumityyppi viereisestä valikosta.

 

  1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Suriname Legalization Hakemus

    Seuraavien dokumenttien legalisointi:

    • Juridiset dokumentit
    • Liiketoiminnan dokumentit

     

    Tämä maa kuuluu Haagin sopimukseen, Haagin sopimuksessa olevien maiden asiakirjat laillistetaan maistraatissa Apostille leimalla. Ulkoasiainministeriön laillistamista ei asiakirjoille tarvita.


    Lisätietoja Apostille-todistuksesta tästä.

     

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Notary public

    12,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Legalization

    68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

80,20 EUR