1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Surinamen tasavallan suurlähetystö Business-viisumi Hakemus

    Seuraavia dokumentteja vaaditaan viisumihakemusta varten:

    • Passi, jonka on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen
    • Internetissä täytettävä hakemuslomake allekirjoitettuna, tässä linkki .
    • 2 värillistä passikuvaa
    • Kopio lentovarauksesta

     

    Käsittelyaika lähetystössä:

    • noin viikko

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

Yhteensä (sis. 24% alv.):

0,00 EUR