YLEISTÄ TIETOA

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Tadzikistaniin.

Elektronisen viisumin voit anoa painamalla tästä.

  • käsittelyaika n. 3 työpäivää
  • kertaviisumi max 45 päivän oleskelulla
  1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Tadžikistan Legalization Hakemus

    Seuraavien dokumenttien legalisointi:

    • Juridiset dokumentit
    • Liiketoiminnan dokumentit

     

    Tämä maa kuuluu Haagin sopimukseen, Haagin sopimuksessa olevien maiden asiakirjat laillistetaan maistraatissa Apostille leimalla. Ulkoasiainministeriön laillistamista ei asiakirjoille tarvita.


    Lisätietoja Apostille-todistuksesta tästä.

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

Yhteensä (sis. 24% alv.):

0,00 EUR