YLEISTÄ TIETOA

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivän matkalle.

  1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Taiwan Turistiviisumi Hakemus
    • Sähköisesti täytetty viisumihakemuslomakeVisa Application Form tulostettuna ja hakijan tai hänen huoltajansa omakätisesti allekirjoittamana. Vaikka matkalle mukaan lähtevä lapsi olisi merkitty huoltajan passiin, on lapsesta täytettävä oma hakemus.

    • Kaksi värillistä passivalokuvaa. Valokuvan tulee olla otettu viimeisen kolmen kuukauden aikana.

    • Passi. Passin on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta.

    • Lentovaraus. Viisumihakijan nimi, lähtö- ja paluupäivä tulee olla varauksella.

    • Hotellivaraus. Viisumihakijan nimi, lähtö- ja paluupäivä tulee näkyä varauksella

    • Kopio oleskeluluvasta

     

    Käsittelyajat lähetystössä:

    -normaali 2 arkipäivää

    -pika 1 arkipäivä

     

    Lisävaatimuksia:

    Suomalaiset, jotka viipyvät Taiwanissa yli 90 vuorokautta, tulee toimittaa englanninkielinen saatekirje yritykseltä / kutsukirje taiwanilaiselta yritykseltä / todistus riittävistä käyttövaroista matkan aikana / lisäasiakirjoja tai virallisia hyväksymiskirjeitä vastaavalta taiwanilaiselta viranomaiselta. Lisäksi suomalainen viisuminhakija, joka viipyy Taiwanissa yli 180 vuorokautta, vaaditaan lääkärintodistus, joka tulee legalisoida ensin Suomen ulkoasiainministeriössä ja sen jälkeen Taipein Suomen-edustustossa. http://maintain.taiwanembassy.org/fi_en/wp-content/uploads/sites/127/2012/04/L%C3%A4%C3%A4k%C3%A4rintodistus.pdf

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Taiwan tourist visa - single entry

    43,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Finland

    68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

111,20 EUR