1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

    Thailand  Hakemus

    YLEISTÄ TIETOA

    Tarvitsetko Thaimaan viisumin?

    Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 30 päivän turistimatkalle. Mikäli matkasi kesto on 30 päivää tai enemmän, autamme Sinua mielellämme viisumin hankinnassa. Viisumi tarvitaan myös mikäli olet ollut Thaimaassa viisumitta 2 kertaa kalenterivuoden aikana ja saapunut maahan maarajan tarkistusasemien kautta.

    Liikematkalle matkustaessa tulee aina anoa viisumi.