YLEISTÄ TIETOA

Tarvitsetko Thaimaan viisumin?

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 30 päivän turistimatkalle. Mikäli matkasi kesto on 30 päivää tai enemmän, autamme Sinua mielellämme viisumin hankinnassa. Viisumi tarvitaan myös mikäli olet ollut Thaimaassa viisumitta 2 kertaa kalenterivuoden aikana ja saapunut maahan maarajan tarkistusasemien kautta.

Liikematkalle matkustaessa tulee aina anoa viisumi.

 
  1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Thaimaa Business-viisumi Hakemus

    "Non-Immigrant B"- viisumi: konferenssi/liiketapaamiset/seminaarit/tekninen työ


    • Passi, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta maahan saavuttaessa. Passissa tulee olla 1 tyhjä aukeama.

    • Kopio passin tietosivusta

    • 1 värillinen passikuva. Tarkista vaatimukset tästä.Visumservice voi tulostaa valokuvan, hinta EUR 8 (+24% alv). Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi.

    • Kopio lentolipusta koko reitiltä Suomesta Thaimaahan

    • Viisumihakemuslomake, huolellisesti täytetty ja allekirjoitettu. Visumservice voi täyttää viisumihakemuslomakkeen puolestasi (lisämaksu EUR 25 + alv). Mikäli haluat käyttää palveluamme, anna tiedot suomeksi tästä.

    • Alkuperäinen takuukirje viisumin hakijan yritykseltä. Takuukirjeessä tulee olla seuraavat tiedot: viisumin hakijan asema, työn kesto, palkka ja Thaimaan vierailun tarkoitus.

    • Alkuperäinen kutsukirje Thaimaasta sekä kutsuvan organisaation kutsuvan henkilön passin tietosivusta kopio.

    • Liiketoiminnan rekisteröinti ja liiketoimintalupa suomalaisilta ja thaimaalaisilta liikekumppaneilta/yritykseltä. Tässä teksti, minkä voi lisätä viestiin asioidessaan thaimaalaisen kontaktihenkilön kanssa:

    (หนังสือรับรองการจดทะเบียนนิติบุคคล ใบสำคัญการจดทะเบียนบริษัท หรือห้างหุ้นส่วนจำกัด หรือ ใบทะเบียนพาณิชย์)

    ***สำเนาเอกสารของบริษัทฯ จะต้องให้กรรมการผู้มีอำนาจลงนาม หรือ หุ้นส่วนผู้จัดการลงนามและประทับตราบริษั

    (Yrityksen asiakirjakopioiden on oltava hallituksen tai toimitusjohtajan allekirjoittamia ja yhtiön sinetillä vahvistettuja)



    Käsittelyaika lähetystössä:

    • 4 arkipäivää



    Käyntien määrä ja voimassaoloaika:


    "Non-immigrant B" -businessviisumi on kertaviisumi ja voimassa 90 vuorokautta. Businessviisumia ei voi saada monikertaviisumina.



     

     

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Thailand - Non-Immigrant- single entry - 90 days

    60,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Finland

    75,64 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

135,64 EUR