YLEISTÄ TIETOA

Tarvitsetko Thaimaan viisumin?

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 30 päivän turistimatkalle. Mikäli matkasi kesto on 30 päivää tai enemmän, autamme Sinua mielellämme viisumin hankinnassa. Viisumi tarvitaan myös mikäli olet ollut Thaimaassa viisumitta 2 kertaa kalenterivuoden aikana ja saapunut maahan maarajan tarkistusasemien kautta.

Liikematkalle matkustaessa tulee aina anoa viisumi.

 
  1. TILATAKSESI VIISUMIN PAINA TÄSTÄ.

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Thaimaa Business-viisumi Hakemus
     

    "Non-Immigrant B"- viisumi: konferenssi/liiketapaamiset/seminaarit/tekninen työ

     

    • Passi, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta maahan saavuttaessa. Passissa tulee olla 1 tyhjä aukeama.
    • Kopio passin tietosivusta.
    • 1 värillinen passikuva Tarkasta vaatimukset tästä.Visumservice voi tulostaa valokuvan, hinta EUR 8. Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi.
    • Kopio lentolipusta
    • Viisumihakemuslomake, huolellisesti täytetty ja allekirjoitettu.
    • Alkuperäinen takuukirje hakijan yhtiöltä, joka osoittaa hakijan aseman, työn keston, palkan ja Thaimaan vierailun tarkoituksen.
    • Alkuperäinen kutsukirje Thaimaasta sekä kutsuvan organisaation kutsuvan henkilön passin tietosivusta kopio.
    • Liiketoiminnan rekisteröinti ja liiketoimintalupa suomalaisilta ja thaimaalaisilta liikekumppaneilta/yhtiöiltä
       
          (หนังสือรับรองการจดทะเบียนนิติบุคคล ใบสำคัญการจดทะเบียนบริษัท หรือห้างหุ้นส่วนจำกัด หรือ ใบทะเบียนพาณิชย์)
          (Kaikki yhtiön asiakirjojen kopioiden on oltava hallituksen tai toimitusjohtajan allekirjoittamia ja yhtiön sinetillä vahvistettuja)
       
          ***สำเนาเอกสารของบริษัทฯ จะต้องให้กรรมการผู้มีอำนาจลงนาม หรือ หุ้นส่วนผู้จัดการลงนามและประทับตราบริษั

     

     

    Käsittelyaika lähetystössä:

    • 4 arkipäivää

     

     

    Käyntien määrä ja voimassaoloaika:

     

    "Non-immigrant B" -businessviisumi on kertaviisumi ja voimassa 90 vuorokautta.

     

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Thailand - Non-Immigrant- single entry - 90 days

    60,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Finland

    68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

128,20 EUR