YLEISTÄ TIETOA

Tarvitsetko Thaimaan viisumin?

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 30 päivän turistimatkalle. Mikäli matkasi kesto on 30 päivää tai enemmän, autamme Sinua mielellämme viisumin hankinnassa. Viisumi tarvitaan myös mikäli olet ollut Thaimaassa viisumitta 2 kertaa kalenterivuoden aikana ja saapunut maahan maarajan tarkistusasemien kautta.

Liikematkalle matkustaessa tulee aina anoa viisumi.

 
  1. Toimita seuraavat dokumentit

    Thaimaa Legalization Hakemus

    Vaadittavat dokumentit:

    • Legalisointi hakemuslomake
    • Passikopio

    Legalisointi:

    Dokumentit tulee toimittaa Ulkoministeriölle ja toisinaan myös Notariaatille ennen kuin asiakirjat voi legalisoida lähestystössä.

     

    Käsittelyaika:

    • Noin 7 arkipäivää