YLEISTÄ TIETOA

Tarvitsetko Thaimaan viisumin?

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 30 päivän turistimatkalle. Mikäli matkasi kesto on 30 päivää tai enemmän, autamme Sinua mielellämme viisumin hankinnassa. Viisumi tarvitaan myös mikäli olet ollut Thaimaassa viisumitta 2 kertaa kalenterivuoden aikana ja saapunut maahan maarajan tarkistusasemien kautta.

Liikematkalle matkustaessa tulee aina anoa viisumi.

 
  1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Thaimaa Virkaviisumi Hakemus

     

    Seuraavat dokumentit vaaditaan Thaimaan virkaviisumia varten:

     

    • Passi, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta maahan saavuttaessa. Passissa tulee olla 1 tyhjä aukeama.

    • Viisumihakemuslomake huolellisesti täytettynä

    • Kopio passin tietosivusta

    • 2 kpl värillisiä passikuvia. Kuva tulee liimata hakemukseen. Visumservice voi tulostaa valokuvan, hinta EUR 8 (+24% alv). Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi.

    • Kopio lentolipuista (lentovahvistus ei ole riittävä)

    • Tukinootti ministeriöstä

     
     
    Hyvä huomioida:

    Lähetystö saattaa olla yhteydessä hakijaan lisätietojen saamiseksi tai pyytää lisädokumentteja tarvittaessa.

     
    Käsittelyaika lähetystössä:
    • 4-7 arkipäivää.

     

    Myönnetty viisumityyppi: Yksikertaviisumi

     

    Hinta: Viisumin hinta on EUR 55

     
     
     

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

  • Lähetystön kulut

    Thailand - official visa - single entry - 2 months

    60,00 EUR

  • Visumservice -käsittelymaksu

    Visumservice Finland

    68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

128,20 EUR