YLEISTÄ TIETOA

Tarvitsetko Thaimaan viisumin?

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 30 päivän turistimatkalle. Mikäli matkasi kesto on 30 päivää tai enemmän, autamme Sinua mielellämme viisumin hankinnassa. Viisumi tarvitaan myös mikäli olet ollut Thaimaassa viisumitta 2 kertaa kalenterivuoden aikana ja saapunut maahan maarajan tarkistusasemien kautta.

Liikematkalle matkustaessa tulee aina anoa viisumi.

 
 1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

 2. Toimita seuraavat dokumentit

  Thaimaa Turistiviisumi Hakemus
   
  Kertaviisumi
   
   
   
  Passi, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta maahan saavuttaessa. Passissa tulee olla 1 tyhjä aukeama.
   
   
  Viisumihakemuslomake, huolellisesti täytetty ja allekirjoitettu. 
   
   
  Kopio passin tietosivusta.
   
   
  Värillinen passikuva: Kuva tulee liimata hakemukseen. Visumservice voi tulostaa valokuvan, hinta EUR 8 (+24% alv). Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi. 
   
   
  Kopio lentolipusta (sekä saapumisesta että poistumisesta 90 päivän aikana). Mikäli anotte kaksikerta- tai kolmikertaviisumia, tulee hakemukseen liittää jokaista Thaimaahan saapumista osoittama lentolippu. 
   
   
  Tiliote tai saldotodistus, jossa tulee olla saldona vähintään EUR 600/henkilö. Todistus saa olla enintään 30 päivää vanha ja siinä tulee näkyä tilinomistajan nimi.
   
   
  Lisävaatimuksista:
   
  Viisumin voimassaoloaika tarkoittaa, että maahantulon on tapahduttava viisumin voimassaoloajan sisällä. Voimassaoloaika lukee viisumitarrassa kohdassa "Enter before".
   
   
   
  Monikertaviisumi (METV)
   
   
   
  Passi, joka voimassa yli 12 kuukautta Thaimaahan saapumispäivästä.
   
  Kopio passin henkilötietosivusta.
   
  Täytetty ja allekirjoitettu viisumihakemus (alaikäisten lasten puolesta tulee huoltajan allekirjoittaa hakemus). 
   
  1 värillinen passikuva. Visumservice voi tulostaa valokuvan, hinta EUR 8 (+24% alv). Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi.
   
  Lentolippu sekä ensimmäisestä Thaimaahan saapumisesta että poistumisesta 60 päivän aikana. Lentolipun tulee olla Suomesta Thaimaahan (ensimmäisellä maahantulolla). Mikäli lennät Thaimaahan jostain muusta maasta, toimita myös koko reitin osoittavat lentoliput.
   
  Kopio hotellivarauksesta vähintään ensimmäiselle maahantulolle
   
  Varallisuustodistus (englanniksi tai suomeksi), jossa mainitaan saldoksi vähintään EUR 6000/hlö viimeisten kuuden kuukauden ajalta. Todistuksessa tulee näkyä tilitapahtumat sekä selkeä tulon lähde koko ajalta. Todistus voi olla mm. tiliote, saldotodistus tai eläketulotodistus, jossa mainitaan omistajan nimi ja todistus saa olla korkeintaan 30 päivää vanha.
   
  Todistus ammatista: Jos hakija on työsuhteessa: hakijan nykyisen työpaikan työtodistus tai Jos hakija on yrittäjä: todistus liiketoiminnan omistamisesta, esim. yrityksen rekisteröintiasiakirjat
   
  Ulkomaan kansalaiselta kopio voimassaolevasta oleskeluluvasta.
   
   
  Lisävaatimuksista: 
   
  Useaan maahantuloon oikeuttava turistiviisumi (METV) on voimassa kuusi (6) kuukautta. Maahantulon on tapahduttava viisumin voimassaoloajan puitteissa. Thaimaahan tulee saapua ennen viisumitarrassa olevaa päivämäärää kohdassa "Enter before". Oleskelun pituus: Kyseisellä viisumityypillä matkustava on oikeutettu oleskelemaan Thaimaassa 60 päivää jokaisen maahantulon jälkeen. Mikäli hakija ei ole Suomen kansalainen, hänellä tulee olla pysyvä oleskelulupa Suomeen.
   
  Huom!
  Uuden viisumivapausasetuksen mukaan niiden maiden kansalaiset, jotka ovat oikeutettuja 30 vuorokauden viisumivapauteen, ovat oikeutettuja saapumaan Thaimaahan ilman viisumia maarajan tarkastusaseman kautta vain kaksi kertaa kalenterivuoden aikana. Uusi asetus ei koske saapumista Thaimaahan kansainvälisten lentokenttien kautta. 
   
   
  Käsittelyaika:
   
  7 arkipäivää 
   
   
   
  Käyntien määrä ja voimassaoloaika:
   
   
  Yksikertaviisumi, voimassaoloaika 2 kuukautta
  tai
  Monikertaviisumi, voimassaoloaika 6 kuukautta, oleskelu max 60 päivää / kerta.
   
   
   
   
   
   

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

 • Lähetystön kulut

  Thailand - tourist visa - multiple entry - 6 months

  130,00 EUR

 • Visumservice -käsittelymaksu

  Visumservice Finland

  68,20 EUR

Yhteensä (sis. 24% alv.):

198,20 EUR