YLEISTÄ TIETOA

Tarvitsetko Thaimaan viisumin?

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 30 päivän turistimatkalle. Mikäli matkasi kesto on 30 päivää tai enemmän, autamme Sinua mielellämme viisumin hankinnassa. Viisumi tarvitaan myös mikäli olet ollut Thaimaassa viisumitta 2 kertaa kalenterivuoden aikana ja saapunut maahan maarajan tarkistusasemien kautta.

Liikematkalle matkustaessa tulee aina anoa viisumi.

 
  1. Valitse viisumityyppi ylhäällä olevasta valikosta

  2. Toimita seuraavat dokumentit

    Thaimaa Työlupa Hakemus
    "Non-Immigrant B" -viisumi / työlupa
     
     
     
    • Passi, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta maahan saavuttaessa. Passissa tulee olla 1 tyhjä aukeama.
    • Kopio passin tietosivusta
    • 2 värillistä passikuvaa. Visumservice voi tulostaa valokuvan, hinta EUR 8 (+24% alv). Lähetä valokuva sähköisesti info@visumservice.fi.
    • Viisumihakemuslomake, huolellisesti täytetty ja allekirjoitettu.
    • Kopio lentolipusta
    • Alkuperäinen kutsukirje: kutsun tulee olla yrityksen kirjelomakkeella ja siinä on oltava kutsuttavan henkilön etu- ja sukunimi, syntymäaika, kansalaisuus, sukupuoli, passin numero, matkan ajankohta ja matkan tarkoitus.
    • Alkuperäinen kirje työministeriön hyväksynnästä, Thaimaassa mahdollisen työnantajan on täytettävä WP3 lomake ja toimitettava se ulkomaalaisten työntekijöiden virastoon, "Ministry of Labor".
    • Hakijan CV
     

Hinnat:

Jatka tilaustasi; valitse viisumityyppi ja palvelut.

Yhteensä (sis. 24% alv.):

0,00 EUR